Tea Club

Tea Club

Sikeresnek mondható nyelviskolánk új kezdeményezése, a Tea Club. Intézményünk angol tanára Andy Tyler előadásában hallhattunk az angol tea ivásának hagyományáról és szokásrendjéről melyet egy kivetítéssel egybekötött bemutató követett. A „Mit ne kérdezz egy brittől?” téma humorossága megnevettette a közönséget is, mely után az előadás egy kötetlen beszélgetéssel zárult.

A klub célja, hogy az angol nyelv iránt érdeklődőket összehívja, és egy platformot biztosítson nekik a nyelv gyakorlására. Terveink szerint havonta egy alkalommal fogunk foglalkozásokat tartani és az első alkalmon jelen levők javaslatokat is tettek már arra, hogy mely témákról csevegnének legközelebb. Sokakat a hagyományok, foci, irodalom stb. érdekel, így változatos témákkal fogjuk színesíteni az összejöveteleket.

Tea Club

Bárkit szívesen látunk, aki szeretne egy kis időt angol nyelvi környezetben tölteni!

Kubtagsági kártya igényléséért írj nekünk e-mailt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre vagy hívj minket a +36 70 388 8004 telefonszámon!