LanguageCert nyelvvizsgáról

reb2Szeretnél egy államilag elismert nemzetközi angol nyelvvizsgát megszerezni?

Válaszd a LanguageCert- et!

2017-től a Language Cert nyelvvizsgaközpont akkreditált vizsgahelyeként is működünk, így vizsgaszervezéssel, vizsgáztatással bővült palettánk. Nyelviskolánk már két városban, Baján és Szekszárdon szervez nyelvvizsgát.

reb2

A LanguageCert vizsgák a City & Guilds angol nyelvvizsgák utódjai, miután a Peoplecert Qualifications nevű angol cég megvásárolta a City & Guilds vizsgák szellemi tulajdonjogát, és gondoskodik a vizsgák nemzetközi folytonosságáról.
A Peoplecert egy vizsgafejlesztéssel, és vizsgaszervezéssel foglalkozó globális szervezet, amely az elmúlt közel 20 évben információs technológiai és menedzsment vizsgák fejlesztésével, illetve online vizsgáztatási platformok kidolgozásával és működtetésével alapozta meg hírnevét a világ több, mint 150 országában. 

A Közös Európai Referenciakeret 6 szintjére kidolgozott vizsga számos előnyt nyújt felvételihez, diplomához, hazai és külföldi tanulmányokhoz, munkavállaláshoz. Felépítésében az egyszerűségre törekszik, és az általános, kommunikatív angol nyelvtudást méri hétköznapi, életszerű feladatokkal. 
A vizsga alatt egynyelvű szótár használata megengedett. A LanguageCert vizsgaközpont korszerű oktatási segédanyagokkal, letölthető mintafeladatokkal, értékelt mintavizsgákkal, és felkészítő feladatokkal segíti a vizsgára való felkészülést.
A vizsga olvasáskészség, íráskészség, beszédkészség és beszédértés részekből áll. A nyelvvizsgát csak akkreditált vizsgahelyeken lehet letenni, komplexen is, illetve külön írásbeli vagy szóbeli részvizsga formájában. A vizsgázók a nemzetközi bizonyítvány mellett államilag elismert nyelvvizsga bizonyítványt kapnak a sikeresen letett írásbeli és szóbeli részvizsgákért is.

A nyelvvizsga előnyei

-    Nemzetközileg is elismert egynyelvű nyelvvizsga
-    A gyakorlati, kommunikatív nyelvtudásra helyezi a hangsúlyt
-    A feladatok hétköznapiak, életszerűek
-    A vizsga alatt egynyelvű szótár használata megengedett 
-    A szóbeli vizsgán tanár-diák párbeszéde zajlanak, nincs helyben végzett értékelés

Nyelvvizsga értékelése

A komplex vizsga végeredménye az írásbeli és a szóbeli vizsgarészek eredményéből tevődik össze: amennyiben mindkét vizsgarészen legalább PASS eredményt ér el a vizsgázó, úgy LanguageCert komplex nyelvvizsgája sikeres lesz.

Sikeres írásbeli részvizsgához az olvasáskészség (Reading) és íráskészség (Writing) mérésénél  legalább PASS eredményt kell elérniük a vizsgázóknak.

Sikeres szóbeli részvizsgához a beszédértés (Listening) és a beszédkészség (Speaking) mérésénél kell minimum PASS eredménnyel teljesíteniük a vizsgázóknak.

Az értékelésről részletesebb információ a vizsgaközpont honlapján található: 
http://www.languagecert.hu/ertekeles

Eredmények közlése

A vizsgaközpont feltölti az eredményeket az elektronikus adatbázisba, amint a végleges eredmények rendelkezésre állnak. Ez nem lehet később, mint az első vizsgaalkalomtól számított 30 nap. A Vizsgaközpont emailben értesíti a vizsgázókat az eredmények jelentkezési felületen történő megtekinthetőségéről.
Vizsgaközpontunk személyesen is felvilágosítást ad az eredményekről, amennyiben a vizsgázó igazolni tudja személyazonosságát.

Vizsgatippek, felkészítést segítő anyagok

További részletes leírás a vizsgáról, gyakorló feladatsorok, mintamegoldások és szóbeli mintaanyagok a www.languagecert.hu weboldalon találhatók.

Információ a sikeres nyelvvizsgák után igényelhető támogatásról

Vizsgaközpontunk kollégái készségesen nyújtanak segítséget a támogatáshoz szükséges kérelem kitöltésében, minden szükséges adat- és információszolgáltatással. További információ

A Vizsgaközpont honlapja: LanguageCert 

Információ a 2024-es felvételi során szerezhető intézményi pontokról

LanguageCert tájékoztató

A Vizsgaközpont elérhetősége

A LanguageCert vizsgaközpont munkatársai szívesen állnak az önök rendelkezésére a következő elérhetőségeken:

LanguageCert Nemzetközi Angol Nyelvvizsgaközpont
1095 Budapest, Soroksári út. 48.
T + 36 1 612 0308 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    

Felügyeleti szerv: Oktatási Hivatal Nyelvvizsgáztatási Akkreditációs Központ    www.nyak.hu

Bővebb tájékoztatást kérj elérhetőségeink valamelyikén:

Telefon: +3670/3888004

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.