Bemutatkozás

bem1A Bristol nyelviskola 2011-ben nyitotta meg kapuit az idegen nyelveket tanulni vágyók számára, azóta felnőttképzési engedéllyel rendelkező intézményként működik. Iskolánk az állami oktatási rendszeren kívüli nyelvoktatással foglalkozik főképp angol és német nyelveken. Délutáni képzéseinken elsősorban nyelvvizsgára készülőknek nyújtunk segítséget, és büszkén elmondhatjuk, hogy mára már a sikeres nyelvvizsgát tett tanulóink száma meghaladja a több száz főt angol és német nyelvből. Legyen az szakmai, üzleti vagy általános nyelvvizsga, profi tanáraink segítenek a felkészülésben.

Kisiskolás tanulóinak száma az idei évben megduplázódott, így minden évben 5 gyerekcsoporttal foglalkozunk már, akiknek- immáron öt éve- minden nyáron német és angol nyelvi táborokat szervezünk óriási sikerrel. Iskolánk 2014 óta gyümölcsöző kapcsolatban áll a Tudomány nyelviskolával, immáron Converzum nyelvi közösséggel, akikkel sikeresen együttműködtünk a pályázatos diplomamentő csomagban. Diákjaink 85%-a sikeres középfokú német nyelvvizsgával büszkélkedhet.

Szakmaiságunk igazolója a számtalan konferencia, szakmai továbbképzések, melyeken tanáraink részt vesznek. Ezen lehetőség annak köszönhető, hogy 2015 óta tagjai vagyunk a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének. Kis iskolaként fontosnak véljünk a képzett pedagógusok és elégedett tanulók szimbiózisát.

2017-től a Language Cert nyelvvizsgaközpont akkreditált vizsgahelyeként is működünk, így vizsgaszervezéssel, vizsgáztatással bővült palettánk.

Bristol Nyelviskola

6500 Baja, Jelky András tér 3.

Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig 14:00-18:00

Telefon: +3670/3888004

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.