Nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamok

15bristolSzeretnél nyelvvizsgát? Segítünk, hogy megszerezd!

Angol, Német, Francia, Olasz, Orosz És Horvát Nyelvvizsgákra Felkészítő Tanfolyam:

Ezeken a tanfolyamokon begyakorolhatod a nyelvvizsgán váró feladatokat. Tippeket, trükköket tanulhatsz arra, hogy egy-egy feladattípust hogyan kell eredményesen megoldani. A tanfolyam része a nyelvtani rendszerezés és szókincsbővítés, szituációs gyakorlatok, hallás utáni szövegértő feladatokkal, levél és egyéb írásbeli produktumokra való teljeskörű felkészítés.

A Language Cert, TELC, Origo, ECL BME és Pannon vagy az egynyelvű és külföldön is elismert gazdasági LCCI nyelvvizsgákra készítjük fel a tanulókat. A kurzus végét egy ingyenes próbanyelvvizsgával zárjuk! Nyelvvizsga-előkészítő tanfolyamra járó hallgatóinknál nyelvvizsga garanciát vállalunk, ami annyit jelent: ha nem sikerül a nyelvvizsgád ingyen járhatsz hozzánk!

A nyelvvizsga-garanciát megfelelő feltételek teljesülése esetén vállalja nyelviskolánk: az órák minimum 90%-án való részvétel, valamint a záródolgozat min. 75%-os megírása. Részletes tájékoztatásért keress bennünket:

Telefon: +3670/3888004

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.