bristol

Bristol Nyelviskola

A Bristol nyelviskola (Kitti’s School Bristol Kft) 2011-ben nyitotta meg kapuit az idegen nyelveket tanulni vágyók számára, azóta felnőttképzési engedéllyel rendelkező intézményként működik. Iskolánk az állami oktatási rendszeren kívüli nyelvoktatással foglalkozik főképp angol és német nyelveken. Délutáni képzéseinken elsősorban nyelvvizsgára készülőknek nyújtunk segítséget, és büszkén elmondhatjuk, hogy mára már a sikeres nyelvvizsgát tett tanulóink száma meghaladja a száz főt angol nyelvből és az ötven főt németből. Legyen az szakmai, üzleti vagy általános nyelvvizsga, profi tanáraink segítenek a felkészülésben.

Kisiskolás tanulóink száma az idei évben megduplázódott, így a 2016-17-es tanévben 5 gyerekcsoporttal foglalkozunk már, akiknek- immáron öt éve- minden nyáron német és angol nyelvi táborokat szervezünk óriási sikerrel.

Iskolánk 2014 óta gyümölcsöző kapcsolatban áll a Tudomány nyelviskolával, immáron Converzum nyelvi közösséggel, akikkel sikeresen együttműködtünk a pályázatos diplomamentő csomagban. Diákjaink 85%-a sikeres középfokú német nyelvvizsgával büszkélkedhet.

Szakmaiságunk igazolója a 2015-ben szerzett Nyelviskolák Országos Szakmai Szervezetének minősítése, a számtalan konferencia, szakmai továbbképzések, melyeken tanáraink részt vesznek. Kis iskolaként fontosnak véljük a képzett pedagógusok és elégedett tanulók szimbiózisát.

Bristol Nyelviskola

6500 Baja, Jelky András tér 3.

Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig 14:00-18:00

Telefon: 06-20/9313-567

E-mail: info@bristolnyelviskola.hu

   

   

Nyelvtanfolyam ajánlatunk

Szóljon hozzá!

2019  bristolnyelviskola  Keresőoptimalizálás Weboldal készítés árak